FAQ

Contact us at masonchems@countermail.com or aromer@countermail.com

Kontakta oss på masonchems@countermail.com eller aromer@countermail.com

 

 

Vad är masonchems?

Masonchems är en verksamhet vars mål är att få en öppen och fri marknad på forskningskemikalier för civila, korporata samt hobby-forskare.

Vi är mycket stolta över att presentera möjligheten av en oberoende, okontrollerad miljö och en ekonomisk frihet som inte tidigare funnits.

 

Vad för sorts forskningskemikalier inriktar ni er på?

Just nu inriktar vi oss först och främst på neurologiska kemikalier av den form som tillåts av våra nuvarande ekonomiska omständigheter.

Vi kommer hädanefter att ta in forskningskemikalier för bland annat anti- Cancer, Leukemi, HIV m.m


När levereras min order?

Om du beställer med banköverföring så tar det 1-3 dagar beroende på hur snabba Postnord är. Ordern skickas samma dag som pengarna tas syns på vårt konto om det är före kl 16.00

Postförskott får man normalt dagen efter, även här om man beställer före kl 16:00.

 

Vad finns det för betalningsalternativ? 

Om du väljer att betala med bank så gör du en enkel banköverföring till vårat konto. 
Om du väljer att betala med Postförskott så betalar du vid uthämtning. 


Hur levereras mina varor?

Vi paketerar diskret och optimalt för att bevara produkten.


Skickar ni rekommenderat?
    
På begäran, då tillkommer en extra avgift på 60 kronor.

*Notera att postförskottpriset (80 kr) inte inkluderas i kassan utom tillkommer vid uthämtningen


Ger ni ut samples? 

Nej.

Returer

Vi accepterar för närvarande inga returer, Pga att folk misskött sig och beställt för att sedan inte hämta ut det vilket ger oss väldigt mycket mer arbete så kommer vi nu att stänga av personen omgående, personens konto och IP address kommer bli avstängt. Vill man ha en andra chans får man betala en straffavgift på 200kr som tillägg till sin order.

Om du mot förmodan inte hinner hämta ut din order och den hinner bli tillbaka skickad men fortfarande vill ha den så kan du såklart maila till oss och berätta detta så löser vi det enkelt med en extra postförskottsagift.


Hur stor dos bör jag ta av ...? 

Inget av det vi säljer får brukas rekreationellt. Om vi på något sätt får misstankar om att några av våra produkter användas till in vivo-försök kommer vi neka den personens beställning och framtida beställningar. Alla vår produkter är avsedda för laboratorieändamål enbart. 

När du bekräftar din beställning hos oss lämnar du automatiskt ditt intygande över att produkterna kommer användas på rätt sätt.

Aromer.nu stödjer inte på något sätt eller tar något som helst ansvar för innehållet av recensionerna/kommentarerna på våra produkter. 
Om vi anser att en kommentar uppmanar till mänsklig konsumption eller dylikt kommer vi att cencurera dess innehåll.

20 års gräns som gäller!

För att handla hos oss måste du vara minst 20 år gammal, när du bekräftar din beställning intygar du att du är 20 år gammal. Får vi misstankar om att personen är under 20 år är vi berättigade till att neka dennes köp.